ActueelVanaf nu zijn de chauffeurs en bijrijders van Stichting Wensauto
De Bekkerie duidelijk herkenbaar:
Wij wensen jou een gelukkig en gezond 2020Bedankt voor jouw inzet en dat jij de wereld van ouderen gezelliger en mooier hebt gemaakt het afgelopen jaar!
Samen hebben we mooie hoogtepunten beleefd. Bijvoorbeeld de 100ste BoodschappenPlusBus. Ouderen die minder mobiel zijn kunnen met de BoodschappenPlusBus weer samen op pad. Ben je nieuwsgierig naar de andere hoogtepunten die de wereld van ouderen weer groter maken?


Bekijk hier de andere hoogtepunten


Het Nationale Ouderen Fonds
schreef ook over onze
nieuwe bus:100ste bus Nationaal Ouderen Fonds

Maandag 28 oktober mocht Stichting Wensauto De Bekkerie haar nieuwe bus in ontvangst nemen ter vervanging van een van de ouder exemplaren. En laat dat nou net de 100ste bus zijn, die via het Nationaal Ouderen Fonds (NOF) afgeleverd is geworden. Een heuse mijlpaal.

Stichting Wensauto De Bekkerie is  sinds 1 april 2015 actief  in Blerick- Boekend-Hout-Blerick met haar wensautoproject. Het autopark bestaat nu uit twee Mercedes busjes (beide via het NOF) en een Dacia Lodgy (die dit jaar nog eveneens via het NOF vervangen wordt door een Renault Grand Scenic)

In de afgelopen jaren hebben reeds 65000 gasten gebruik gemaakt van deze service waarbij “gasten van voordeur naar voordeur” gebracht worden. Dagelijks staan 7 vrijwilligers, waarvan 6 chauffeurs en een dagplanner, zeven dagen in de week klaar om de  klus te klaren.

De groep vrijwilligers bestaat inmiddels uit 27 chauffeurs, 2 gastvrouw/gastheren en 5 planners.

Graag verwijzen wij belangstellenden naar onze site: www.wensautodebekkerie.nl


Volg ons ook op Facebook

© Wensauto De Bekkerie 2019 – 2021