Actueel

Heeft u gisteravond ons óók op de Stadsomroep Venlo gezien?
Hier kunt u nogmaals dit item bekijken:

https://omroepvenlo.nl/televisie/gemist/venlo-verteltH3 Group en Wensbussen in Venlo gaan elkaar helpen

Maandag 23 augustus ondertekenden Wim Ambaum, eigenaar H3 Group in Tegelen en de voorzitters van de Buurtbus Venlo-Noord, Wensauto De Bekkerie en Uw Wijkbus Tegelen een samenwerkingsovereenkomst.

De wensbussen bieden een stageplek aan als chauffeur of als gastdame/gastheer, aan personen, die begeleid worden door de coaches van de H3 Group en die bijvoorbeeld arbeidsritme willen opdoen na een periode van werkeloosheid of ziekte.

Daarnaast kunnen vrijwilligers van de Wensbussen gebruik maken van de expertise van de H3 Group, bij bijvoorbeeld begeleiding naar een job.

Vervoer van en naar het Auxiliatrixpark

Bewoners, medewerkers en vrijwilligers die in het Auxiliatrixpark wonen en werken, kunnen vervoer van en naar het park regelen via de wijkbus, wensbus of het Automaatje.
De Zorggroep is met deze vervoerders een samenwerking aangegaan om ervoor te zorgen dat het Auxiliatrixpark goed bereikbaar is.

Het gaat om reizen binnen de gemeentes Venlo en Beesel. U wordt opgehaald en naar elk gewenst adres in deze gemeenten gebracht.

Als u naar een bestemming buiten deze gemeentes wil, wordt u afgezet bij het station in Venlo. Uiteraard wordt u ook weer teruggebracht.

De wijkbus, wensbus en het Automaatje zijn te bereiken op één telefoonnummer: 06 834 541 69. Om een rit te reserveren kunt u van maandag tot en met vrijdag bellen, tussen 09.00 uur en 12.00 uur.

Een tijdje geleden heeft De Zorggroep hiervoor gratis tickets verstrekt. Misschien heeft u die nog liggen? Maak er gebruik van! Nicole van Lierop (projectleider Vastgoed) en Kirsten Faessen (procesbegeleider vrijwilligers in De Beerendonck) hebben al kennis gemaakt met dit vervoer en zijn er heel tevreden over.

In een filmpje leggen ze uit hoe het in zijn werk gaat.


https://www.youtube.com/watch?v=nmgSS4Xy4DM

Vanaf nu zijn de chauffeurs en bijrijders van Stichting Wensauto
De Bekkerie duidelijk herkenbaar:
Het Nationale Ouderen Fonds
schreef ook over onze
nieuwe bus:

100ste bus Nationaal Ouderen Fonds

Maandag 28 oktober mocht Stichting Wensauto De Bekkerie haar nieuwe bus in ontvangst nemen ter vervanging van een van de ouder exemplaren. En laat dat nou net de 100ste bus zijn, die via het Nationaal Ouderen Fonds (NOF) afgeleverd is geworden. Een heuse mijlpaal.

Stichting Wensauto De Bekkerie is  sinds 1 april 2015 actief  in Blerick- Boekend-Hout-Blerick met haar wensautoproject. Het autopark bestaat nu uit twee Mercedes busjes (beide via het NOF) en een Dacia Lodgy (die dit jaar nog eveneens via het NOF vervangen wordt door een Renault Grand Scenic)

In de afgelopen jaren hebben reeds 65000 gasten gebruik gemaakt van deze service waarbij “gasten van voordeur naar voordeur” gebracht worden. Dagelijks staan 7 vrijwilligers, waarvan 6 chauffeurs en een dagplanner, zeven dagen in de week klaar om de  klus te klaren.

De groep vrijwilligers bestaat inmiddels uit 27 chauffeurs, 2 gastvrouw/gastheren en 5 planners.

Graag verwijzen wij belangstellenden naar onze site: www.wensautodebekkerie.nl


Volg ons ook op Facebook

© Wensauto De Bekkerie 2019 – 2022